Uppdaterad – Köp av fastigheterna Mejseln 11 och 12 i Nynäshamnn

Nynäshamns kommun köper fastigheterna där ICA Kvantum låg för 37 miljoner enligt handlingar till kommunstyrelsen.

Handlingar till kommunstyrelsen den 16 december 2015

I den nya översiktsplanen för Nynäshamns stad har man tänkt sig bostäder på tomerna klicka här för att läsa mer

Hyresgästföreningen Nynäshamn

2 tankar kring ”Uppdaterad – Köp av fastigheterna Mejseln 11 och 12 i Nynäshamnn

  1. En kund

    Ok men vad kommer bli där? Många äldre i backlura området vill ha en matbutik så dem kan gå och handla själva. Man kanske kunde ha olika saker i dem lokalerna. Mitt förslag är att ge Bryggan second hand och cafe ett bra hyreskontrakt då den byggnaden är handikappvänlig och bra förbindelser med buss. Då kunde dem kanske även sälja dagliga varor som mjölk, smör och bröd tex. Ja det som efterfrågas av dem äldre och de som barn vill handla, lite godis. Det tror jag verkligen på.

    Kommunen har ju även samarbete med bryggan så jag tror det skulle vara jätte bra och då finns det bra med parkeringar och så är de lättare med hämtning och lämning av varor.

  2. hgfnynas Inläggsförfattare

    Nynäshamns kommun gör just nu en ny detaljplan över Nynäshamn och i det första utkastet som var på remiss för ett år sedan ska tomten användas för bostäder. Det är också den uppgift vi har fått fram och ska vara grunden för att dem köper.

Kommentarer inaktiverade.