16:00 – 17:00 Mingel: Magiska barnarkiekter #nynäshamn #bopol #ösmo #sorunda #storavika #hgfnynas #estöv1 #nynpol

Magiska Barnarkitekter bjuder in till ett gemensamt 12-stegsmöte för barn och stadsutvecklare som är villiga att dela med oss om vår maktlöshet inför ekocid.

Överallt i hela världen träffas vuxna i hemliga rum för att tillsammans tillfriskna genom 12-stegsmetoden från alkohol-/drog-/sex-/relations-/mat-/spel-/skuld–missbruk och även för de som är medberoende och möjliggör att missbruket fortsätter. Vi ser likheter i hur vuxna inom stadsutveckling vill ”tillfriskna” från sitt möjliggörande och medberoende av ekocid, men inte klarar det på egen hand. Vi kan vara varandras stöd i detta.

Vi tror att vuxna med makt behöver mötas för att släppa skam över hur de har möjliggjort att planeten mår så dåligt. Vi lovar att det går att ta en dag i taget mot ett yrkesutövande fritt från möjliggörande och medberoende av ekocid. Alla som deltar i mötet är anonyma och Ecocide Anonymous har ingen anknytning till någon sekt, religion, politisk rörelse, annan organisation eller institution. Ingen anmälan krävs, bara att logga in i vieokonferensen, tänk på att skyla ansiktet eller håret om du inte vill bli igenkänd. Det kan muntra upp mötet för alla om du har mask eller peruk, men det får inte ta fokus från vårt tillfrisknande och bör ej kommenteras.

Mer information kommer

Länk till minglet:

https://us02web.zoom.us/j/82397627409?pwd=OGJzL0d2cUlzU1BBZUhlTys4WmJZQT09

Meeting ID: 823 9762 7409

Password: 181894